Online theebijeenkomsten

Wegens de aanhoudende corona-crisis organiseren we al enige tijd online theebijeenkomsten. Ter gelegenheid van het nieuwe jaar waren er enkele feestelijke online ontmoetingen. Daarnaast zijn er wekelijks online oefensessies, okeiko genaamd.

Online okeiko kan nooit een normale theebijeenkomst in een echte theekamer vervangen. Momenteel is het echter de enige mogelijkheid om contact te houden en een temae te oefenen onder begeleiding van een leraar. Hierbij is men gedwongen om creatief om te gaan met beperkt materiaal en ruimte aangezien elke student het moet stellen met wat die thuis voorhanden heeft.

De online klassen zijn donderdag 18 u. in het Engels voor buitenlandse studenten en vrijdag 17 u. in het Nederlands voor de lokale studenten. Duur 2 – 3 uren.

Advertentie